Leuk dat u zich wilt inschrijven voor het Engineering Event SAFETY 2022!

Hieronder vindt u het inschrijfformulier:

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en € 3,95 administratiekosten. Tot 4 weken voor aanvang van het evenement is het mogelijk te annuleren. Er wordt dan 25% van de deelnameprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het evenement is het volledige bedrag verschuldigd. Bij verhindering is het mogelijk een collega als vervanger op te geven.

 

* Uw volledige naam (voornaam, tussenvoegsel, achternaam) en bedrijfsnaam geven wij aan de andere deelnemers, sprekers en exposanten door, met als doel uw deelname aan ons evenement te optimaliseren. Ook worden er op de dag zelf foto´s gemaakt door een fotograaf waar u eventueel op komt te staan, de foto’s worden gebruikt bij verslaglegging van het evenement. 

 

Algemene voorwaarden:
MYbusinessmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met MYbusinessmedia. Door dit formulier in te vullen geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken om de overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over relevante producten en diensten van MYbusinessmedia. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit doorgeven aan: MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer, privacy@mybusinessmedia.nl.
Onze algemene voorwaarden leest u hier

 

 

Vragen over deze bestelling of hulp nodig bij het aanmelden? Neem contact op met onze klantenservice.

Telefoonnummer:       0570 – 504 325
E-mailadres:                klantenservice@mybusinessmedia.nl