Profileren?

UITVERKOCHT | Er zijn geen stands meer beschikbaar | Toch benieuwd wat de mogelijkheden waren, bekijk dan onderstaande informatie. Voor de 11e editie in 2020 is er weer een mogelijkheid tot profileren.

Het Evoluon in Eindhoven stond op dinsdag 14 mei 2019 in het teken van het unieke en veel besproken 10e editie van het Engineering Event Safety.

De vele topsprekers met praktische verhalen, parallelsessies en learnshops voor diverse kennisniveaus en natuurlijk de 10 Safety-doctors, trekken jaarlijks een groot aantal gemotiveerde (betalende) bezoekers uit de Nederlandse en Vlaamse industrie. Gecompleteerd met een keur van direct betrokken dienstverlenende instanties, fabrikanten en toeleveranciers, bijeengebracht op de centraal gepositioneerde Safetymarkt.

Deze jubileum editie gaat extra interessant en feestelijk worden. Zowel voor de bezoekers als onze partners.

Uw bedrijf ook op de Safetymarkt?
U heeft de kans om ook uw producten en diensten te profileren op de Safetymarkt. Dit is een laagdrempelige manier om deelnemers te spreken en nieuwe contacten aan te boren. Er is maar een beperkt aantal stands beschikbaar. Wilt u dus verzekerd zijn van een stand, neem dan contact op met een van de media-adviseurs.

U krijgt dan niet alleen standruimte voor deze dag, maar ook een volledig multimediaal communicatiepakket. Hierin vallen onder andere online banners, advertenties in Constructeur en Aandrijven & Besturen, zichtbaarheid in de Safetywijzer en in de nieuwsbrieven van Engineersonline. En natuurlijk bent u zichtbaar als partner in alle uitingen rondom het evenement.
Download hier uw gratis exemplaar van de Safetywijzer uit 2018. U kunt ook als “niet” partner adverteren in deze jaarlijkse editie. Dan bent u er toch “bij”. Bekijk ook de infographic met de resultaten van het event ’18 hieronder en lees waarom het ook voor u interessant kan zijn om deel te nemen als partner aan het Engineering Event Safety 2020.


Klik hier voor een vergroting van de infographic.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rob Swart
+31 6 22 79 66 33
r.swart@mybusinessmedia.nl


Onze partners van 2019: