Partner worden?

Partners van ons event leveren producten of diensten die betrekking hebben op machineveiligheid.

Branding en één op één contact met uw klant. Wij bieden onze partners vele mogelijkheden voor branding en naamsbekendheid. Maar Partner zijn levert u méér op. Zoals direct contact met uw klant, dé professional: tijdens het event heeft u volop gelegenheid om uw (nieuwe) klant zelf te spreken.

Voor alle partners geldt:
-Uitgebreide mediacampagnes in onze engineering titels print/online
-Logoplaatsing op alle uitingen
-Eigen stand op de Safety markt
-Netwerkborrel
-Bezoekerslijst (bedrijfsnaam, naam bezoeker, vestigingsplaats)

De vele topsprekers met praktische verhalen, parallelsessies en learnshops voor diverse kennisniveaus en natuurlijk de Safety-doctors, trekken jaarlijks een groot aantal gemotiveerde (betalende) bezoekers uit de Nederlandse en Vlaamse industrie. Gecompleteerd met een keur van direct betrokken dienstverlenende instanties, fabrikanten en toeleveranciers, bijeengebracht op de centraal gepositioneerde Safetymarkt.

Uw bedrijf ook op de Safetymarkt?
U heeft de kans om ook uw producten en diensten te profileren op de Safetymarkt. Dit is een laagdrempelige manier om deelnemers te spreken en nieuwe contacten aan te boren. Er is maar een beperkt aantal stands beschikbaar.

U krijgt dan niet alleen standruimte voor deze dag, maar ook een volledig multimediaal communicatiepakket. Hierin vallen onder andere online banners, advertenties in Constructeur en Aandrijven & Besturen, zichtbaarheid in de Safetywijzer en in de nieuwsbrieven van Engineersonline. En natuurlijk bent u zichtbaar als partner in alle uitingen rondom het evenement.
Download hier het sponsorpakket 2024.


Bekijk hieronder de infographic met de resultaten van het event en lees waarom het voor u interessant kan zijn om deel te nemen als partner aan het Engineering Event Safety 2024.


Klik hier voor een vergroting van de Infographic 2023.


Wilt u meer informatie of direct reserveren? Neem dan contact op met:

Dennis Wielheesen
+31 6 536 924 61
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl


Onze partners van 2024: