Leuk dat u zich wilt inschrijven voor het Engineering Event SAFETY 2024!

 

Hieronder vindt u het inschrijfformulier:

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en € 3,95 administratiekosten. Tot 4 weken voor aanvang van het evenement is het mogelijk te annuleren. Er wordt dan 25% van de deelnameprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het evenement is het volledige bedrag verschuldigd. Bij verhindering is het mogelijk een collega als vervanger op te geven.

 

* Uw volledige n.a.w. gegevens (incl. e-mailadres) geven wij aan de sprekers en exposanten door, met als doel uw deelname aan ons evenement te optimaliseren. Ook worden er op de dag zelf foto´s gemaakt door een fotograaf waar u eventueel op komt te staan, de foto’s worden gebruikt bij verslaglegging van het evenement. 

Algemene voorwaarden:
MYbusinessmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met MYbusinessmedia. Door dit formulier in te vullen geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken om de overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over relevante producten en diensten van MYbusinessmedia. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit doorgeven aan: MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer, privacy@mybusinessmedia.nl.
Onze algemene voorwaarden leest u hier

 

 

Vragen over deze bestelling of hulp nodig bij het aanmelden? Neem contact op met onze klantenservice.

Telefoonnummer:       0570 – 504 325
E-mailadres:                klantenservice@mybusinessmedia.nl