Over Maarten Moleman

Maarten Moleman kan terugkijken op een indrukwekkende staat van dienst bij Panduit, waar hij al meer dan 20 jaar zijn passie voor techniek inzet. Als voormalig EMEA Support Engineer leidde hij de gereedschapsservice met ongekende precisie, inclusief in-house training en het oplossen van complexe problemen bij klanten.

Zijn expertise omvat alles van Panduit’s geavanceerde automatische gereedschap en handgereedschap voor de installatie van kabelbinders. Maar Maarten’s kennis reikt verder dan techniek. In januari 2022 promoveerde hij tot Technical Systems Engineer. In deze nieuwe functie begeleidt hij grote accounts bij het onderhoud en de reparatie van de meest complexe systemen. Met zijn onmiskenbare invloed op de strategische oplossingen van Panduit, is Maarten dé expert die uw project naar ongekend succes zal leiden.


 

Veilig werken aan elektrische installaties met de innovatieve VeriSafe van Panduit

Voor het veilig installeren en inspecteren van elektrische systemen en schakelkasten is het volgens internationale en nationale normen noodzakelijk om deze vooraf spanningsloos te maken. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is in de praktijk niet zo eenvoudig te realiseren.

In deze boeiende learnshop stellen we je graag de revolutionaire VeriSafe 2.0 voor. Deze permanent gemonteerde tester op afwezigheid van spanning test met slechts één druk op de knop de veiligheid van zowel 3-fase als 1-fase applicaties, binnen een spanningsbereik tot 1000V voor AC- en DC-toepassingen.

De VeriSafe 2.0 bestaat uit een testknop die aan de buitenkant van een schakelkast te bedienen is en een binnenelement dat met één of drie fasen en de aarding is verbonden om de vereiste meting uit te voeren. Kleurt de testknop na het indrukken en uitvoeren van de hele test groen, dan is de kast spanningsloos. Als er nog 3V-spanning of meer aanwezig is kleurt de testknop rood en mag de kast niet worden geopend.

Waarom je onze learnshop niet wilt missen:

    • #Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van VeriSage 2.0 ten opzichte van traditionele draagbare testers en waarom het de ultieme keuze is voor jouw projecten.
    • #Begrijp welke essentiële controles de automatische testprocedure van VeriSafe 2.0 uitvoert om de veiligheid te waarborgen.
    • #Verken verschillende toepassingen waar VeriSafe 2.0 bij uitstek geschikt voor is en hoe het jouw werkzaamheden vereenvoudigt.
    • #Maak kennis met de innovatieve netwerkmodule van VeriSafe 2.0, waarmee je realtime rapportages kunt genereren en naadloos kunt communiceren met diverse systemen voor nog meer efficiëntie.


Onze learnshop biedt waardevolle inzichten en praktische kennis om jouw werkplek veiliger te maken en het risico op elektrische ongevallen te minimaliseren, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de SIL 3 (IEC 61508-1) veiligheidsnorm voor elektrische installaties.

Kom en ontdek hoe VeriSafe 2.0 een gamechanger kan zijn voor jou en je team. Wees erbij op 29 november in ‘s-Hertogenbosch en schrijf je nu in voor onze boeiende learnshop!